28.02.2009

Her spirer det som bare det, har fått en bitte liten blodbegerspire også. At jeg aldri lærer, man trenger liksom ikke så hele posen. Nå har jeg x antall spirer i hver potte. Kan jo hende noen vil bytte prikleplanter når den tid kommer. Kommer til å bli rimelig trangt når alle skal ha hver sin potte:),men det er selvsagt gøy også da. Kan alltids dele med andre, om de overlever priklingen selvsagt.
Ellers hadde jeg en koselig kveld i går, ikke så mye mat men god drikke og serdeles godt selskap. Fant ut at bussen er en god ting, og slettes ikke så slitsomt som jeg trodde. Det blir nok en tur igjen snart håper jeg. Ellers er vinterferien i gang, startet med dugnad, fire timer i barnehagen, så en liten tur innom jobb for å levere ut en middag. Da satser vi på ferie til fredag ettermiddag, da må jeg på jobb igjen. Glemte selvsagt ferien og tok i mot en bestilling......
Handlet mer frø i går, ikke så fryktelig smart, men hvem ønsker å være så himla smart hele tiden?

3 kommentarer:

 1. Anonym00:37

  Hehe, flere det som ikke har lært å dele frøposene. Det ser ikke så mye ut oppi der og dermed blir alt sådd. Noen ganger ser det ut som grønn plen i såbakken.

  Ha en fin vinterferie.

  SvarSlett
 2. men det er nå litt artig med plen også da... eneste er at det jo føles så brutalt å kaste fine spirer... Gi bort prikledotter derimot :D

  SvarSlett
 3. Hehe lyder kjent:-) Her har jeg kommet så langt med spiring og prikling at jeg begynner å få panikk med tanken på hvordan det skal bli med plassen når småplantene skal over i hver sin større potte!

  SvarSlett