06.03.2009

Hjemme fra vinterferien!
Vi hadde oss en fin tur til Myking, noen mil opp i fjellet ved Nesbyen. Fantastisk fin plass, sommer som vinter. Det er en, eller rettere sagt tre hytter i et tun som eies av bl.annet Dagens Næringsliv. Ingen av oss jobber der men svigerfar gjør, og de nytter seg ikke av denne muligheten så da får vi låne den. Vi var der i 60 års dag i sommer, da lånte vi alle hyttene og fylte tunet med bobiler. Jeg ble helt forelsket i plassen! Satser på at vi kanskje får låne den til sommeren igjen, best å nytte den før svigerfar går av med pensjon.
Ellers var det godt å reise fra snøen og komme hjem til vår, måtte ha meg en tur på Plantasjen på vei hjem. De hadde fått inn stiklinger, så selv om eldstemann var bilsyk, ja så måtte jeg en snartur innom.... (elendig mor!!!)
Rett hjem for å sjekke ståa i drivhuset, har vært vekke siden mand!! ikke så mye nytt der. Noen spirer jeg ikke husket å ha sådd!! (rosa løvetann) Litt skeptisk til spredningen på disse! Ellers så nevnte jeg to blodbegerspirer! de er nå redusert til 0, ja herved gir jeg opp. For mye styr med den sorten altså, kanskje det går bedre neste år.
Så er det begravelse i dag, min farmor døde forrige torsdag. Har ikke snakket med henne på tyve år desverre. Litt trøbbel i familien, men jeg tenkte jeg skulle gå for min fars del.
Vinterferien ble brått slutt og jeg skal på jobb i ettermiddag, men så er det jo helg igjen.......

Litt mer frø som kommer i posten snart??
Rodgersia pinnata
Pulsatilla vulgaris 'Alba'
Petasites hybridus
Pardancanda norrisii
Leucojum vernum
Amsonia tabernaemontana
Allium ursinum
Aconitum lycoctonum vulparia
Acanthus mollis

1 kommentar:

  1. Så trist med blodbegerspirene som døde da....:-( Her har jeg 11 stk. som jeg håper å holde liv i. Har satt dem på kjøkkenbenken under lys, det var nok for kaldt for dem i drivhuset.....

    Jeg fikk også med meg noen stiklinger fra Plantasjen i går:-)

    SvarSlett