10.12.2008

Alt bra i drivhuset!

Ja jeg er enig med alle i at drivhuset skal være en glede. Det er det selvsagt, men jeg grua meg litt til å gå inn dit. Har ikke vært der på lenge, men jeg var der i dag. Alt stod bra til heldigvis, deilig å gå inn der. Så nå gleder jeg meg skikkelig til å komme igang med frøsådden. Fant nok ikke fotoapparatet der heller, får lete litt. Det er sikkert kjekkere å lese om det er bilder her inne også. Skal egentlig lese nå men jeg må ha meg en runde for å lete etter det hersens apparatet. Takk for alle tilbakemeldinger. Ha en strålende kveld!!!!!

Ha ha fant fotoapparatet, ja da gjett hvor?
Jepp helt riktig i skapet hvor gubben har vært og lett tre ganger før. Men først måtte jo jeg snu opp ned på alt i alle de andre skapene. Tenkte jeg bare skulle ta en ekstra titt for å være helt sikker. Flyttet på en ting, og der lå det. Deilig! det er så irriterende å gå rundt å lete..

09.12.2008

Dårlig samvittighet.

Jammen lenge siden jeg skrev noe her. Har gått på kurs for å ta datakortet. Har pusset opp huset og virkelig hatt mye å gjøre. Baking,vasking, handlig av gaver og i det hele tatt. Drivhuset er virkelig forsømt, har ikke hatt nesa innom på flere uker. Nå er det gått så langt at jeg gruer meg for synet som vil møte meg der inne. Når jeg er hjemme er det lekser, maling, montering av møbler og når jeg endelig skal slappe av litt er det både mørkt og sent og ikke fristende å gå ut i drivhuset. Har litt varme på der inne så jeg håper ikke noe er ødelagt. I morgen skal jeg ta turen inn dit med engang jeg er hjemme. Så får middag og lekser vente til litt senere. I tillegg har jeg rota bort fotoapparatet mitt. Håper jeg ikke har lagt det igjen noen steder. Kan ikke huske når jeg brukte det sist heller.
Ellers blir det vel jul i år også, enda jeg har vasket og bakt mye mindre enn tidligere år.
Nå går jeg og venter på frøboks nr 1. Er sist på lista så jeg må nok smøre meg med tålmodighet. Gleder meg til å se hva som er i den, har aldri vært med på det før.