04.10.2008

Ryddet i garasjen..

Endelig ble det gjort, utrolig hvor fort det hoper seg opp. Vi har desverre lett for å bare stue inn i den. Går rimelig kjapt å rydde også, men det er kjappere å bare lukke portene...... Ryddet rundt i hagen også, fikk tømt en del potter. Fikk planter fra Sangesland her om dagen. Håper været er ok i morgen så jeg får satt dem i jorda. Trist i hagen nå, har ikke plantet så mye som er pent på denne tiden, det er noe å tenke på til neste år. Ellers ser det ikke ut i drivhuset, har truet inn en del planter for å redde dem for evnt frost. Kanskje det er der jeg får tilbringe morgendagen. Ellers er været pent på dagtid og skikkelig forblåst om kveldene. Da er det deilig å tenne telys og kose seg i sofaen. I kveld blir jeg helt alene når småene er lagt, gubben skal på Vassend Gutane eller hva de heter. Ikke helt etter vår smak men de har solgt over 2000 bill i helgen så det blir sikkert kjekt å treffe masse kjentfolk. Gleder meg til å kose meg i ro og fred etter gammelt.

01.10.2008

Forandring fryder.

Måtte prøve å endre litt på bloggen. Tenkte å få til lysbildefremvisning men den gang ei. Får prøve litt en annen kveld. Gøy dette her!

Deilig tur!!!!


Nydelig vær om ikke annet!!!!


Ja ja været er i hvertfall flott. Nå har fruen ringt for 5 gang på en jobb som hun har søkt på. Nå beg jeg å føle meg litt kokko. Det var siste gang, trur eg. Thi hi, har ikke ringt samme pers hver gang da. Jeg vet jeg ikke er den eneste som ringer heller. Men svaret var "ja nei altså vi har det så travelt og vi har ikke kommet gjennom bunken enda" Så bra for meg da, så lenge det er liv er det håp.
Det er ganske befriende å skrive litt når man er frustrert. Man slipper å lesse venner og bekjente ned med ens til tider negative tanker. Som jeg desverre får av å gå sånn. Ja ja ferdig med det for i dag.
Nydelig vær, så etter en lettere husvask må vi i skogen en tur, skal ta med fotoapparatet og legge inn bilder senere . Er så heldig at det bare er å trakke rett utfobi så er det mange fine stier å gå. Ha en strålende dag da!!! Det skal ihvertfall jeg .

Jobbsøk......

Ja så er jeg endelig kalt inn på intervju på tirsdag. Har gått hjemme en stund nå og gleder og gruer meg til å komme igang.
Må si jeg hadde aldri trodd det skulle ta så lang tid. Jeg vet det bare er intervju men må jo være positiv.
Men det som furundrer meg mest er hvor dårlig tilbakemeld man får som søker. Noen ganger får man meld om mottatt søknad, noen få ganger får man melding om at stillingen er besatt. Jeg mitt dumme naut trodde det var helt vanlig prosedyre.Har snakket med flere som søker jobber og alle reagerer på hvor sent man får beskjed om stillingene er besatt, om man i det hele får beskjed. Jeg bruker både tid og energi på å sende inn søknader. De kunne masse prod et skriv og sendt ut. Da vet man ihvertfall hva man har å gå etter. Livet er litt på vent for tiden. Blir så frustrert!!!
Jeg er ikke helt typen som liker å ringe å mase heller. Jeg har ikke problemer å snakke for meg, men gruer meg alltid for å ta sånn type telefoner. Alle sier du må ringe, men jeg er vel av den oppfatning at enten så er man en kandidat de vil kalle inn eller ikke. Skjønner ikke at det skal hjelpe å ringe å mase. På en av stillingene jeg har søkt har jeg prestert å ringe 4 ganger, de har enda ikke klart å kalle noen inn til intervju. Fristen for å sende inn søkn gikk ut for 5 uker siden. Hmm ja jeg er litt stressa for tiden, men det løser seg nok. Tenker desverre ikke på så mye annet.

29.09.2008

Grått og trist.Skikkelig innevær men litt godt å være ute, når en bare er kommet ut av døra. En liten tur i skogen i dag og det var deilig etter gammelt. Har ikke vært så flink å komme meg på tur i det siste. Ellers har jeg begynt å isssolere drivhuset, det er rimelig kaldt nå. Kanskje i tidligste laget, men bedre føre var.........
Forumet er jo nede , spennende om det blir merkbar forskjell fra sånn det er nå. Har funnet frem strikkepinnene igjen og nå er det labber på tapetet, ikke ekspert på området, men litt artig er det jo.