07.11.2008

Mine tre små var hjemme i dag!!!!!!

Deilig avslappende dag med mine 3 små hjemme. Har snakket med folkehøgskolen i dag så nå beg jeg å jobbe der. Dum som jeg er tror jeg ikke noe før kontrakten er skrevet.
Har hatt en fin dag, vi har fått materialer til å beg på nytt rom til jenta i huset. Det skal bli deilig å få lillegutt på eget rom også, han overtar hennes rom. Så på mandag braker det løs, ikke helt riktig tid nå rett før jul men. Tømreren kunne ikke før så da får det bli sånn.
Har vært i hagen i dag også, raka løv og oppdaget at blodhasselen er rotvelta.De tre små har hjulpet meg og hoppa rundt i løvet.
Det er skikkelig deilig å ha ungene hjemme, duller i pysjen til langt på dag. Ikke noe stress i det hele tatt. I kveld blir det fyr i peisen og hjemmelaget pizza til kvelds. Som vanlig om fredags kvelden slukner nok gubben og jeg i hver vår sofa og går glipp av slutten på krimmen.
Ha en strålende helg!!!!!!

05.11.2008

Det er enten flo eller fjære.

Som noen sikkert vet er jeg hjemme for tiden. Ganske deilig i sommer, men nå er det vinter og jeg er klar for jobb. Har sendt ut en del søknader og fått lite svar. Men så beg telefonen å ringe fra alle mulige plasser. Ja jeg vet hvor jeg har søkt, men når man ikke hører noe på 2 mnd så har jeg jo ikke tenkt mer på det.Så i går ble jeg ringt opp fra to plasser, en uten å ha søkt en gang. I dag ringte de fra hjemmesykepleien og der søkte jeg for to mnd siden.....??? Trodde de hadde bruk for folk jeg. Nå er det sånn at jeg er blitt skikkelig kresen, har vært på en del intervju og enten er det for små stillinger eller så er det for lang reise.Nå jobber hodet på spreng, får ikke gjort en skitt. Var på intervju i dag og fikk ett fristende tilbud, men med to til tre timers kjøring hver dag så blir det nok ikke det.Jeg må i tenkeboksen, selvtilliten er ikke på topp etter å ha vært hjemme så lenge. Har fått tilbud om en kjøkkensjef stilling ett sted jeg har jobbet før, men er fryktelig usikker. Selv om jeg vet det er en ypperlig mulighet for meg. Jeg må prøve å snu tankegangen min. Det ble mye surr her, men det er nok sånn det er i hodet mitt akkutat nå. Hagen er desverre ikke i tankene, må nok ta meg i skinnet og finne roen i drivhuset. Tror det er den beste medisinen. Jeg blir skremt over hvor negative tanker man får om en selv. I morgen blir det kos i drivhuset og i hagen om været holder

02.11.2008

Koselig helg på Voss.

Har vært på besøk hos tante og onkel i helgen. Fantastisk koselig, været var ikke helt med oss men sånn er det bare. Hadde bestilt meg en halv gris, og den var blitt til bacon,koteletter,og spekemat.Laget sylteflesk av 2 hoder og litt høns.. nam, nam. Ikke verst når man bare kan hente kjøttet ferdig prikkevert. Fikk med meg ett hjortelår også, så det blir mange gode middager fremover. Hadde igrunnen regnet med å måtte gjøre litt for maten selv jeg da, men enkelte har det med å ordne opp for meg. Noe jeg selvsagt ble kjempe glad for.