19.09.2008

Regn


Kaldt i dag også, definitivt slutt på sommeren. Helt greit egentlig ,deilig å trekke inn igjen med telys og fyr i peisen. Eller varmepumpen om man vil. Sjekket litt løker på nett i dag, kunne egentlig tenke meg en butikk med gode løker. Tror ikke vi har noe som er spennende i nærheten, får ta meg en runde i helgen. Ønsker meg litt mer liljer. Har ikke så mye liljer fra før men har beg å få sansen. Får se hva jeg kommer over.

17.09.2008

Løvemunn


Ikke min favoritt før, men jammen er de nydelige. Spes de hvite og
burgunder røde. Må jammen ha noen neste år også. Skulle bare ønske de
var frøekte.......


Begonia.

Fine disse også men av en eller annen grunn liker jeg ikke bladene. Ja ja man kan ikke få i pose og sekk.

Grått!!!


I dag er det kaldt og grått ute. Jeg tror jeg skal la fuchsiaène mine få komme inn i drivhuset og blomstre seg ferdig der. Tar inn pellisene også, jeg fryser på deres vegne.

Det trengs jammen litt vann nå var ute og grov litt i går og det er skikkelig tørt rundt om. Skrekken er at det skal komme mye regn og aldri stoppe igjen. Vi blir vel straffet for den nydelige sommeren her på vestlandet. : )

Nei nå får jeg komme meg ut, skal ta bilder i drivhuset når jeg har fyllt i det.

16.09.2008

Voodoo fra New Dawn
Kaldere i dag!!!

Har fått litt løk i jorden i dag. Liljer og tulipaner, ikke noe veldig spennende. Har ikke så mye slikt fra før så alt er en forbedring. Har flyttet plantene rundt bjørka og satt ned noe nytt. Hosta Heuchera og div liljer. Litt tulipan også. Sådde Clematis mix i vår og de er blitt enorme ut fra mine begerep. Så den ene fikk plass ved bjørka, håper går fint. Jammen er det kaldt ute nå, jeg sådde ferdig plenen i går kveld håper ikke frøene fryser. Må snart få strøm i drivhuset, har litt pellis og fuchsia noen små og noen store. Woodooene mine er blitt super lekre gleder meg til neste år da satser jeg på at de er enooooorme, og mange fler : ) Bestilte roser fra Rosa Røyse og de skulle komme i høst, håper de kommer snart. Satser på bra vær i morgen også så jeg får satt ned resten av plantene jeg har spadd opp i dag.

14.09.2008

Sommeren er ikke over!!!

Så er været helt på topp i dag også. Kvelden er kald men utpå dagen er temp upåklagelig. Har litt frø i drivhuset men ikke mye som spirer enda. Fikk noen frø fra Akoen og der spirer de hvite revebjellene. Skulle nok ventet med å så men tålmod er ikke en av mine kvaliteter....... Gleder meg virkelig til å komme igang med frøsådden. Masse spennende planter til neste år.