03.01.2009

Godt å komme i gang.


Godt å komme seg i jobb igjen, dagen gikk super fort. Lite folk på jobb enda, elevene kommer ikke før på tirsdag. Greit at det er litt rolig i starten, må på jobb i dag også om enn bare for noen timer.
Fikk med meg en del druebokser, tenkte jeg skulle ha meg en dag i drivhuset i morgen. Tror de drueboksene er geniale å så i.
Fikk nøkler til alle bygg på skolen i går, så da måtte jeg ringe ungene slik at vi fikk oss en tur i bassenget før elevene er tilbake. Helt herlig var det, skjønt våre to gutter hakket tenner og frøs ganske kjapt. Mens jeg og tullemor koste oss lenge uti. Da jeg var i min pure ungdom var svømming en av mine favoritter. Men ettersom kroppen har seget litt ut her og der er jeg desverre for sjenert til å gå å bade. I hvertfall om jeg risikerer å møte kjentsfolk....

Ellers går jeg og lurer på hva jeg skal så nå, har litt frø. Poenget er at jeg kommer til sommeren og angrer på at jeg ikke har sådd mer. Må se meg litt rundt og finne ut av det. Tenkte jeg skulle ha litt mer spiselige ting i år. Chilli foreksempel, hadde litt løk i fjor, de var små men kjempe gode. Ellers blir det sukkerert, tomater og agurker. Mye mer også men jeg får se litt etterhvert.
Gleder meg til frøboksen kommer, får vente på den før jeg bestiller mer frø.

01.01.2009

Nytt år nye muligheter.


Godt Nytt År!!!1
Ja så er det ett nytt år! Har hatt en deilig feiring med fam og venner på Voss. Ingen store sprell da vi hadde barna med oss. Vi koste oss med god mat (kalkun) skigåing og en rolig feiring.
Nå er juletreet ute, jeg begynner i jobb i morgen. Gleder og gruer meg, endelig er dagen her og økonomien blir forhåpentligvis litt bedre. Godt å ha noe å gå til, alle ungene er borte på dagene, så det er litt bortkasta å være hjemme. Det som blir litt rart er å planlegge sykedager med unger, fridager og ting som skjer. Jeg er ikke alltid hjemme lengre. Men mest av alt gleder jeg meg, det er ikke bare bare å gå arbeidsledig. Jeg føler meg priviligert som kan komme i gang med noe jeg sikkert kommer til å ha i årevis. Kort vei på jobb, kun dagvakter og fri i helgene. Vel om alt går etter planen da!!! I kveld må jeg komme meg i seng tidlig og gubben må allerede ta noen dager hjemme, da barnehage og skole er stengt. Jeg kan ikke godt begynne med fri første uka.
Håper å få noen dager i drivhuset nå, ser noen av dere alt har begynt å så. Venter i spenning på frøboksen fra Hagegal, håper det er noe nytt og spennende i den. Jeg er sist på lista så jeg må nok vente enda litt. Ellers har jeg litt frø fra innkjøp i høst pluss en bestilling som sikkert kommer snart. Med 60 prosent stiling blir det sikkert ei råd med såinga. Beg i 100 prosent i mars/april da blir det sikkert litt mer travelt. Men jeg er flink å snike meg ut på kveldene og så har jeg jo lys i drivhuset. Nei nå er det leggetid, håper jeg får sove. Tankene påp morgendagen kommer nok snikende i natt....