25.09.2008

Trappeprosjekt.

Ja så var trappe prosjekte ferdig. Trossser rygg og jobber i vei, alt for fint til å sitte inne. Tror ikke jeg skal legge ut bilde, selv er jeg fornøyd. Det ser penere ut og det blir lettere å holde.
Etter vi hadde gravemaskin her ser det ikke ut. Det var jord etter ungene alle steder. Var ute med høgtrykkspyleren i dag og det ble riktig bra. Ellers har jeg lagt under terassen og ryddet leker, helt utrolig hva ungene får ned i mellom terassebordene. Masse ispinner og leker og søppel selvsagt. Fant snegleegg i dag også, jeg tror det må være det. Tok selvsagt ikke bilde, men kverka de jeg fant. Ja ganske fornøyd med meg selv i dag. Nå står klevask og middag på tapetet. Kanskje jeg suller meg ut med fotoapparatet senere. Skal på graven i dag også, min lille søster hadde bursdag på denne tid og da må jeg opp og sette ned noe pent.

24.09.2008

Nydelig høstvær.

Så endelig var jeg på nett igjen. Været er upåklagelig, har hatt gravemaskin i hagen og den har jo ødelagt en del. Ryggen er desverre ikke helt på topp for tiden, så det blir ikke gjort så mye. Satser på at formen er på topp igjen fort, så jeg får ryddet og gjort hagen klar for vinteren. Har ett trappe prosjekt jeg må få ferdig, gruse og legge ned heller.