17.01.2009


Har fått meg en av disse jeg også. Kjempe koselig det tusen takk til Tone M.
Aner ikke helt hva jeg skal gjøre nå, sende den videre? Ser der er mange som har fått dem både en og to ganger. Legger jeg da bare link til min side eller? Helt grønn som dere skjønner.
Venter spent på frøboksen, såg at Akoen nettop har fått den og skal sende den videre mandag. Da er det vel en til før det blir min tur. Ellers har jeg vært uten strøm i drivhuset noen dager. Kan vel i grunnen være glad at garasjen vår ikke har brent ned. Fikk ikke strøm i drivhuset, kunne ikke skjønne hva det var. Helt til vi dro ut skjøteledningen fra veggen i garasjen. Den ene tappen i støpselet satt fast i veggboksen og det luktet svidd. Plasten på støpselet har smeltet også. Hm får få tak i eletrikkeren, har trekt rør til drivhuset men det ble ikke koblet. Ble litt skremt over synet som møtte meg i garasjen. Tenkte å koble drivhuset på utelysene på terassen, da kan jeg styre alt fra stuen, uten å gå ut.
Ellers en stille og fredelig helg fotball med eldste mann i dag og 2 bursdager i morgen. Så var den helgen over...
Tenker det blir ett deilig glass rødvin på meg i kveld.
Ha en fortsatt fin lørdag!

15.01.2009

Nesten fredag!


I dag er det fredag for meg, lillefredag i hvertfall. Det er ganske deilig å ønske alle god helg å gå hjem etter en vellykket arbeidsdag. Har handlet ferdig, så i morgen satser jeg på fina været. Da blir det drivhusing hele formiddagen, om jeg ser bort fra noen timer med husvask. Har en god del frø som skal i jorden. Gjør ikke noe om det regner i heller, men det blir ekstra motiverende når sola skinner som i dag. Snøklokker og krokkus beg å titte opp her og der så i morgen blir det inspeksjonsrunde. Har desverre ikke klart å få ned allverdens med løker, men noe er det da.

12.01.2009

TrøttJammen blir man trøtt av å gå i arbeid, litt tidlig å stå opp kl 6. Klarer ikke å komme meg i seng på skapelig vis. Det er rart hvor fort man kommer ut av rytmen, selv om jeg har vært hjemme lenge har jeg vært oppe tidlig. I jula kom alle i ulage, til og med ungene sov til ni og halv ti på morgenen.
Var som sagt i drivhuset i går, det såg veldig bra ut. Har en peon, som jeg tok litt rotstiklinger av i høst. Måtte jo pirke litt i dem i går og det ser faktisk ut som det var ett vellykket prosjekt. Nå har jeg jo bare den ene, ikke sikker på hva den heter. Planen er at jeg skal skaffe meg noen fler,tror faktisk jeg kjøpte meg en i høst også. Har stor hage og mye ledig plass enda så det gjør ikke noe om jeg har flere av en sort. Synes egentlig de er litt dyre, spes om jeg skal kjøpe flere på en gang. Ellers har jeg sett over frø beholdningen, jeg tror jeg må få tak i flere Lobelia frø. Kanskje jeg skal ta det i morgen, kunne egentlig tenkt meg flere frø fra Clematis også. Trodde jeg var ferdig med å handle, men jeg får få fingen ut og gjøre meg ferdig.

11.01.2009

Enda litt frø i jorden.

Ja i dag har det vært en stille,rolig og ikke minst deilig søndag. I ruskeværet har vi vært inne spilt spill, og kost oss masse. Litt sport på tv, og litt mer tv ble det også. Men det beste av alt var timene i drivhuset, fikk gått over pelargoniaene og fuchsiaene. Ser ikke så ille ut, håper bare voodooen klarer seg. Den såg ikke så fresh ut, men det er tidlig enda. Ellers fikk jeg satt mer frø i jorden, og priklet litt småplanter. Har greid å holde liv i det meste, kjøpte en del stiklinger på Plantasjen i fjor, ser ut som jeg ikke trenger det i år. Har ikke det store behovet for potter heller, har venner og familie som har samlet til den store gullmedaljen. I tillegg kjøpte jeg inn en del potter i fjor da drivhuset var nytt.
Det er så fantastisk å stå ute i drivhuset, regnet trommer mot taket og jeg er tørr. Radio, vame, lys og alt som trengs. Ryddet litt der ute i dag, har hatt en tendens til å stue inn ting uten å sette det på plass. Det er langt fra strøkent enda, men nå har jeg i det minste begynt.