13.09.2008

Sommer i dag også!!!!Herlig vær i dag også. Jammen den beste sommeren på lenge. Gleder meg alt til neste sommer. I dag har vi ruller og raket på nye plenen, resten får vi ta i morgen så vi får sådd i. Ikke bare bare med plen men det er nå bedre enn det var.

12.09.2008Nydelig vær!!!!

Må se å komme meg ut, blir sittende på Hagegal og får gjort lite. Prøver meg på smilefjes men det funker dårlig. Får vente til en regnværsdag, da er konsentrasjonen bedre. Skal på dill i kveld, Return av alle ting. Det er mange år siden de ble digget av meg, men jeg treffer sikkert masse kjentfolk. Gleder meg jo litt da. Ellers satser jeg på fina været i helgen: )

11.09.2008

Deilig vær.Ja i dag skinner sola, det er da man ser at vi skulle tatt vinduene..... Men det får vente, skal på shopping i dag. Bare håper det er fort gjort, ungene er vekke og jeg skulle vært i hagen. Ellers klør jeg i fingrene, masse jeg skulle gjort ute. Har vært flink i år og tømt potter og vasket dem, det bruker jeg å ta på våren. Ellers har jeg kjøpt litt løker som skal i jorden men det haster ikke så fælt enda.
Hmmmm jeg savner smile fjesene fra hagegal, det blir neste baug å finne ut hvordan jeg skal få dem inn her.
Har fått bytta til meg drueplante i år også det blir spennende gleder meg til den kommer i posten. Naboen har en vanvittig stor plante i drivhuset sitt, og i år var det enorme mengder med druer. Jeg må nok vente en stund på det men det er helt greit.
Må se å finne frem kameraet mitt og få inn litt personlige bilder etterhvert.
Nei da får jeg se å komme i gang, får vaske litt gulv før jeg drar.

10.09.2008

Stor vask!!!


Ja i går ble endelig drivhuset vasket, både ute og inne. Har gruet meg litt til å ta fatt, men det gikk kjappere enn forventet. Brukte grønnsåpe og salmiakk. Spylte ned med høgtrykkspyleren, så nå er vi klar for vinter isolering..... Da jeg hadde spyleren fremme tok jeg like godt bodtaket og gressklipperen. Spylte vekk dritten på stene utenfor drivhuset også. Skikkelig effektiv i går altså. Været var deilig så alle sengene fikk rent på seg også, men i dag ja så regner det og energien har visst regnet vekk den også. Får få fingen ut og komme igang.