27.02.2009

Hmm disse spirene er helt fantastiske! Som de fleste andre gale er jeg og sjekker pottene mer enn en gang om dagen. De på kjøkkenbenken ser jeg på hele tiden, da jeg la meg i går var det ikke skjedd så mye nytt. Men da jeg våknet i morges og tittet bort på pottene ja da ser du, da var Zinnia`ene våknet også. Ikke til å unngå å se store flotte spirer, helt utrolig! mens blodbegerne ja de vil jeg ikke snakke om.
Ellers er det fri i dag så vinterferien har startet for meg. Været ser bra ut så jeg får komme i gang og rydde litt, så bærer det ut. Snøen er vekke og rotet i hagen kommer frem så det er bare å hive seg. I kveld blir det bytur med Anne og det ser jeg frem til. Litt trøtt men det går nok over når jeg endelig er kommet meg ut av dørene i kveld. Satser på god mat og drikke i godt selskap. Som sagt jeg gleder meg til det, for lang tid mellom hver gang.

I dag kom bingen for hjemmekompostering. Det gikk rimelig kjapt, så da er det bare å lese seg opp og sette i gang. Det blir spennende å se om jeg får det til, mange som sliter med dette. Gubben kommer ikke til å nærme seg bingen så det blir min jobb dette. Ha jeg skal nok få det til....

5 kommentarer:

 1. Jeg lar meg også forundre hver gang det kommer noe opp av en potte. Det er så flott.

  Ha en hyggelig kveld.

  SvarSlett
 2. Ja det er litt av en fryd med hver eneste spire:-) Her har jeg fått spiring på blodbengerne, man de vokser jo ikke!

  Ha en vidunderlig kveld med godt selskap, drikke og mat!

  SvarSlett
 3. Anonym15:42

  Det er like spennende for hver sort en sår, når kommer det spirer. Jeg begynner å titte etter spirer dagen etter såing, og gleden er like stor for hver en spire som titter opp.

  Her har vi fått snø til helga, imorgen skulle det visst bli regn:-I

  Ha en fin vinterferie!

  SvarSlett
 4. Ja det er så flott med spirer! Her spirer det så treeeigt at jeg måtte trøsteså litt mer i kveld ;)

  Du har sikkert sett dette på infosida, men tar sjangs å linke til Lenes kompostguide!

  http://www.hagegal.info/innlegg/kompost-lene/lene-kompost.php

  SvarSlett
 5. Takk Mari har lest der og kommer til å legge denne til favoritter. Godt med gode hjelpere.

  SvarSlett