08.04.2011

Vår!


Det er herlig med, vår. Jeg satser på vår nr to dette året, etter en tur i London er det litt nedtur å komme hjem. Våren er langt på vei der, selv om plenklipp ikke er en av mine favoritt sysler. Ble jeg litt missunnelig på de nyslåtte plenene der borte. Magnolia i blomst, bed fulle av blomster og ikke minst hadde de hengt ut ampler med ulike planter.

Jeg satser på å få fres på drivhuset rimelig snart. Det spirer her og der, noe på badet og vinduskarmene er fulle. Tror endelig jeg har fått skikk på agurkplantene mine også.Ha ha! det er om og gjøre å ikke gi seg!!! Tomatene står litt i stampe, men dei kjem seg nok...

I morgen blir det dans for Ida moren min, kulturskolen skal ha oppvisning. Så da går enda en hagedag vekk, men vi satser på at det kommer mange fler!

Takk til dere som ikke har gitt meg opp, og stikker innom selv om jeg har sviktet litt.

Klem!

06.04.2011

På plass igjen


Ja så er jeg her igjen.
Litt trøbbel med mail, og data, men nå er jeg igang igjen.
Agurkplanter, og div annet spirer og gror. Nå skal jeg bare finne frem kameraèt mitt så er jeg helt klar for blogging igjen.
Har endelig klart å logge meg inn på Gal igjen, så kjipt å ikke kunne komentere noe ting. Ja er i det hele klar for våren!!!!!!