20.02.2009


Det lønner seg å få ny jobb på flere måter. Fikk to flotte blomster på jobben og to lekre da jeg kom hjem. Roger hadde vært å handla blomst også, det er ikke så ofte. Men det er nok min feil, jeg har ikke alltid vært så begeistra når han kommer hjem med buketter til mange hundre kroner.... Jeg tenker på hvor mange planter jeg kunne fått til den prisen. Fy ja sånn er det, får aldri buketter fra noen lengre. Min lillesøster kom med en lekker sak, hun befalte damen på Oasen Hageland å komme med noe som varte en stund. Hun kjenner meg godt! det er sikkert.
Ellers er det frihelg uten noen som helst planer, skal ha meg en lang kosestund i drivhuset ihvertfall. Bilen ser ikke ut så den må taes før vinterferien, ellers er det litt småplukk. Ingen barnebesøk, eller noe som kan uroe mine planer til å få gjort noe i heimen.
I morgen blir det kvalitetstid med mann og barn og kanskje litt frø!!!!!
God helg til dere!!!

19.02.2009

Så har jeg fått fast jobb!!!!

I dag kom beskjeden, jeg har fått jobben. Så deilig å slippe å gå rundt i uvisse,gleder meg til å ta fatt på de nye oppgavene.

Ellers venter jeg på blodbegerspirer, de har ikke vist seg enda. I går la jeg paprikafrø i jorden, av den søte sorten. Sikkert ikke lenge før de viser seg. Har endel sommerblomst frø også, er redd for å så de for tidlig, jeg skal ha plass til alt inne før de går i drivhuset. Dumt å vente for lenge også, de skal jo blomstre i sommer. Agurken gjenstår også, men det er kanskje litt tidlig?
Var en tur i Knarvik for å finne ski til oss, ser ut som det ryker noen tusenlapper der. Men ski må vi ha, skal på to hytteturer i vinter. Mangler både bortover og nedoverski, og det er så ufattelig mye å velge i. Ble litt surrete dette her, er nok litt sånn i toppen i dag.

17.02.2009

Måking i lange baner...


Etter en lang dag på jobb fikk jeg valget mellom å lage middag og å måke. Ja du det var et vanskelig valg. Det ble måking på meg ja. Det er deilig med snø, hadde det nå ikke regnet i mellom snø bygene.Grrrrr
Ellers venter jeg spent på blodbeger spirene, ikke skjedd noe enda (sjekker hver dag). Nå er det bare noen dager siden de kom i jorda så jeg får smøre meg med den berømte tålmodigheten. Sådde canna frø her om dagen, sju stykk som jeg fant i drivhuset. Alle spirte fint etter bare noen få dager, ikke min favoritt men jeg kan ikke kaste frø.
I morgen kveld er det styremøte på jobb, da får jeg svar på om jeg får fast ansettelse eller ikke. Må vel vente til torsdag før jeg får beskjed. Spennende er det jo uansett, får bare håpe det går min vei.
Ellers spirer det rundt om, har litt trøbbel med tomatspirene de dør bare???? Kanskje de får for mye vann????

Så er jeg avslørt som blogger av min aller beste venn og hennes mann. Hei Anne og Leif, fint dere fant veien. Har nok vært litt hemmelig denne bloggen ja! Mye hage så jeg tenkte den ikke var så spennende.
I morgen er det fri, tenkte å bruke dagen på besteforeldrene mine. Han har ikke vært i strøk i det siste, mye inn og ut på sykehuset. De finner ikke noe, men noe må det være. De trenger vel sjåfør og en som kan måke litt for dem.
Ha en strålende dag!