13.03.2009

Ikke alt går etter planen!
I går da vi skulle legge oss var lillegutt litt rusken. Han la seg godt til rette med meg, koste seg skikkelig. Varte ikke så lenge før han kastet opp. Usj stakkar liten, ingen ting kom i sengen mens mor derimot, ja hun måtte ta deg en kveldsdusj. Så planene om fridag med lånt tilhenger gikk dermed i vasken, trøsten er at jeg slipper egenmelding.... Ja ja helgen er lang så jeg får håpe vi andre styrer unna og at han blir fort frisk. Kjenner meg litt uggen jeg og, men sånn er det jo med slikt det er nok å høre at andre er kvalm. Fikk meg en tur i går så nå er potter og jord i hus ihvertfall. Det kan jo hende han sover litt, og vogna kan jeg jo ta med ut i drivhuset. Det gjenstår å se, ikke vits å legge alt for mange planer da blir jeg bare skuffa.

Jeg har bestilt meg tørketrommel til heimen også, med jobb og alt som står på for tiden, kommer jeg ikke ajour med vasken. Like greit å innse at jeg ikke er hjemme og kan vaske og rydde hver dag. Blir deprimert av klær til tørk rundt hele huset. Mye støv blir det også, jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli så nøye på ting, men enkelte ting orker jeg ikke se på. Noe blir selvsagt ikke som før, men rot og støv er ikke min greie.... Haug på vaskerommet er heller ikke noe jeg liker:(
Det kommer seg nok etterhvert!
Fredag den 13. i dag og bestefaren min har bursdag det må jeg ikke glemme.

11.03.2009
Bilder fra i går, en deilig kveldstur med mine to eldste.

Den store vaskedagen!
I dag har jeg vært fryktelig effektiv om jeg må si det selv....
Dagen beg med handling kl 08.00 så en kjapp tur innom jobben. Rett hjem for å lage kaker til min bestemor som skulle ha klubb i dag. (Marsipankake,og firkløverkake alt glutenfritt selvsagt)
Så gikk jeg løs på badet og alle tre barnerommene, bad nr 2, kjøkkeneskapene, osv osv. Glad jeg er ferdig, må planlegge dagene grunding nå som våren og priklingen er i gang. Ellers ble det hjortegryte til bestemor, og fiskekaker på oss selv i dag. Har startet et lite forsøk på å komme ned noen kg, ikke noe snop, kjeks, kaker eller lignende i 1mnd. Ikke lett, jeg jobber med mat hele dagen, og til tider er der mye rester. Verst er det med pauserommet som konstant er fylt opp med godsaker, men jeg skal klare det! Ellers spirer det som rakkern her. Jeg la noen frø fra hagen i jorda her om dagen og de spirer som bare det. Jeg fant dem etter en inspeksjonsrunde, planten kjøpte jeg i fjor, ikke sikker på navnet. Tenkte jeg skulle nå prøve å se om det ble noe av dem.
Etter en runde i drivhuset, måtte jeg kikke på noen frø som satt på en julerose, det ser faktisk ut som frøene spirte i belgene. Så da klarte jeg ikke å la dem være heller, så nå er de i jorda. Om de blir noe av da kommer jeg til å ta helt av!!!!!!!
Ellers er det jobb i morgen, håper jeg rekker en en tur for å få tak i potter for det trengs virkelig. Har gått løs på doruller og alt jeg kan finne her nå.
Ha en fin kveld!!!!