14.05.2009

Det er så fantastisk for tiden, drivhuset er rimelig fullt. Tømmer litt hver dag nå, selv med alle de plantene er det god plass i hagen. Har ikke satt ut så mange sommerblomster enda, ikke mange dagene siden det var 0 grader. Plenen er slått to ganger.
Ikke mye slår dette, været er helt herlig. Så det er haging til langt på kveld, det eneste negative er myggen ( det er kun den som klarer å jage meg inn for kvelden). Ellers er mye av plantene som ble såddd fra frø i fjor imåponerende store. Har kjøpt nye frø men det får vente til plassen blir bedre, noen av staudene er litt små såde får ståinne enda. Har fått snegler her også, så noen av plantene ute er blitt spist helt ned.
Ikke mye på bloggen for tiden, finner ikke kameraet mitt heller så det blir lite bilder. Men kanskje i morgen........
Ellers har det vært fryktelig travelt, men i dag reiste elevene så nå roer det seg ned litt. Etter en hektisk periode kommer de vanlige dagene og jeg går litt rundt og kjeder meg. Får nok ta igjen litt kontor arb,ellers er det bryllup,elevstevner og div runde dager på tapetet. Men ikke noe slår de 450 gjestene vi hadde til festmiddag på lørdag! samt 3 konfirmasjoner. Godt det er ett år til neste, ja ja det er gøy med litt action også da spes når alt går etter planen.