13.11.2008

Perle i nesa!

Lille gullet måtte på legevaten i dag for å fjerne en perle i nesa. Jeg hadde glemt mob hjemme i dag, så barnehagen fikk ikke tak på meg. Fikk beskjeden fra storebroren med en gang han kom inn døren. Mamma mamma Ida har vært på legevakten i dag, jeg løp jo selvsagt ut i gangen for å se hvor galt det var. Da fikk jeg vite om perlen, og holdt på å le meg ihjel. Jeg gikk stille og rolig tilbake til middagen, så kom aller minste gullet på kjøkkenet. Jeg ser ned og utbryter, men i alle dager som har skjedd men deg da? Han hadde den største snuslippen noen sinne. Han hadde ikke vært på legevakten men såg virkelig ut som han burde tatt seg en tur. Det går helt fint men han ser ikke ut i måneskinn. Ja sånn kan det gå.
Storebroren i huset puttet en gang en isoporkule i nesa men den klarte han å snyte ut igjen. Får håpe minstemann har lært og ikke gjenntar etter de største. Skjønt premiene fra legevakten var fryktelig spennende. Perlen ble med hjem i sekken og hjerte premie fra barnehagen fordi hun var så flink hos legen.

12.11.2008

Lite haging for tiden.

Har vært lite ute i det siste, begynte på datakurs mandag. Tok test på modul 1 i dag, og det gikk egentlig greit. Beg på modul 2, håper jeg skal klare det på 4 uker. Vi har 8 uker på oss men det virker fryktelig lenge synes jeg. Første modul var kun lesing, så i dag fikk jeg endelig gjøre litt på maskinen. Foreløpig synes jeg det er spennende og kan nesten ikke ta pauser. Får håpe det fortsetter slik. Ellers fyker dagene avgårde, det blir ikke mye tid hverken her eller på Hagegal men jeg skal nok ta det igjen.