18.12.2008

Ingen nissefest på vetla i dag.


Hm, har nå hatt syke barn en stund, det er nok noe som hører med på denne tiden. I dag skulle "Ida min" på nissefest i barnehagen, ferdig pynta med røde kinn, fregner og alt som hører med. Jeg syntes hun var litt varm, da jeg målte temp hadde hun selvsagt feber. ÅÅÅåå hadde dere sett det triste fjeset da hun skjønte det ikke ble fest på henne. Så jeg laget vafler og kos til henne her hjemme, vi skulle ha litt fest bare oss. Men nå sover hun, har vært slapp i hele dag, glad jeg sjekket tempen i dag tidlig. Deilig å være ferdig med kurset også, da kan jeg være hjemme med god samvittighet. Får satse på at hun er frisk til helgen så vi får med oss lysfesten. Det er en kjempe kjekk tradisjon som vi må ha med oss.

16.12.2008

Ferdig med gavene.

I dag fikk vi i hus siste rest. Mangler noen bilder fra fotografen, men de er klar og skal hentes i morgen. Gud så deilig, da er det bare å sette i gang med huset. Det er rent nok og skal bare få litt julestemning. Må ta meg av kjøleskapet, men det får vente til i morgen.
Kanskje jeg nå kan sette meg ned med frøkatalogen, fikk fra Impecta i dag. En solid pose chips og en god kopp kaffe med bena på bordet. Kanskje til og med ett godt glass rødvin. Jaaa hvorfor ikke, er det jul så er det jul. Vi får se, lillegutt har feber igjen og da liker jeg å være 100% kjørbar. Uansett skal jeg slappe av og kose meg i kveld...trur eg....

15.12.2008

Julehandel


Har handlet en del gaver i dag, har bare litt plukk igjen men det er som regel det jeg bruker mest tid på. Alltid de samme som står igjen hvert år. Nå gjenstår noen flasker vin, og gavene til barna våre. Har bakt det jeg ønsker, kjøpt inn julematen, men mangler tre. Har ikke pynta huset heller, er alltid like treg. Siste mann å finne det frem, og første mann vekk med det. Er greit i rute, men har ikke tenkt å hvile før alt er klart. Skal kose meg med ungene når de har fri og da skal alt være i hus. I morgen blir det mer handling, forhåpentligvis for siste gang før jul. Listen er nesten ferdig krysset ut så det er håp. Som juletreet her følte jeg meg da jeg kom hjem fra handling i dag. Satser på at jeg er bedre forberedt i morgen. Jeg blir faktisk skikkelig uvel av å gå rundt i butikker. Masse lyder, lukter og inntrykk. Sure kunder, farlige bilister og i det hele tatt. Da vi kom i Åsane i dag krydde det med folk ganske tidlig. Får legge meg så er jeg uthvilt i morgen, skal ha gubben med og det er ikke bare bare.