10.01.2009

Noen få frø i jorden.

Har fått litt i jorden, mye igjen. Dagene fyker vekk i ingeting egentlig. Det blåser skikkelig ute, håper det roer seg til i morgen, da skal jeg kose meg i drivhuset. Fikk frø i posten i går også, tror jeg skal være veldig kritisk til hva jeg finner i frøboksen til Gal. Har lyst å så en hel haug, men jeg skal fullføre med stil. Gidd ikke å så for så å la det skjære seg helt når/om det spirer. Jeg har en tendens til å så hele pakker også, det blir litt å følge opp. Kanskje der jeg skal beg, halve pakker, eller noen frø av hver (det var en ide)......Har en del knoller og stiklinger jeg skal få tid til også.
Hm jeg skal være glad når alt er i jorda, da er det bare å vente på spirene.
Sådde 2 potter med ulike tomater i går. Skulle bære de med inn på kjøkkenet da jeg snubla, og ja da jord ut over hele kjøkkenet. Så det var bare å sope sammen, får lage til nytt i morgen. Blandet sammen all jorden og frøene, ett reint samsurium. Var på Plantasjen i går, der hadde de juleroser til halvpris. Må tilstå at jeg ikke ante noe om disse plantene før helt nylig. Skikkelig amatør, men etter snart ett år på Hagegal får jeg med meg litt av hvert. 13. januar er det ett år siden jeg ble på hagegalskapen. Har ikke angret en dag!

06.01.2009

Hyggelig med besøk!Har kost meg masse i kveld, med besøk av tidligere kollega. Tiden fyker i godt selskap. Har ikke jobbet med dem på 8 år men kontakten er der, og de er som gode venner å rekne. Når jeg tenker tilbake føles det ikke som det er så lenge siden jeg var en del av teamet. Litt rart er det jo, for vi var skikkelig sammensveiset og jeg har gått glipp av mye. Gode kollega er virkelig godt å ha, men det er gode venner også så jeg nøyer meg med det. Er bare glad vi ikke har mistet kontakten.

I morgen må jeg får tak i såjord, gleder meg til å komme i gang. Har litt frø jeg må få i jorden. Drue og tomatbokser er i hus, så det er bare jorden jeg må skaffe. Nei nå er det leggetid for meg. Skal på jobb til 7 i morgen.

05.01.2009

Kaldt!!!Ja i dag er det jammen kaldt, -9 i natt å huttetu.....
I tilleg til at det er kaldt ute fikk jeg det ærefulle oppdrag å rydde frysen på jobb, -18 grader, det var kaldt. Får ikke varmen i meg i dag, men frysen er ganske strøken. I morgen er den store ilddåpen, sjefen er vekke og jeg skal på kontoret. Blir liksom ikke mye fres over arbeidet, men så har jeg kun vært der tre dager.

I dag hadde jeg tenkt meg ut i drivhuset, men det er så kaldt jeg fryser med tanken. Det er varme på der inne og lysene er bare til å slå på. Får besøk i morgen så da blir det ikke. Kanskje jeg skal snike meg ut en tur nå. Ja jeg bare må. Ha en strålende kveld, jeg må se Berlinerpoplene. Så det blir en kjapp tur ut.

04.01.2009

Herlige Hagegale!!!!!


Ja! jeg blir så glad hver gang jeg er innom Hagegal. Må innom for å titte litt hver dag. Er jo litt spent på denne frøboksen da. Skal ikke nevne det flere ganger, men det er bedre enn julaften for meg.
Nå er det litt mer hagerelaterte saker på gang. Det kribler i kroppen og jeg gleder meg til å så. Er¨kanskje litt tidlig enda men det er greit å ha planene klare. Blir så glad hver gang noen har vært inne og lagt inn komentarer her. Jeg skriver litt for min egen del, blir nesten som en liten dagbok dette.
Har ikke vært så flittig til å ta bilder, men i år skal jeg skjerpe meg. Ser jo i andre sine blogger at det er kjekt å se tilbake på. Blir litt tørt med bare tekst.
Ingen jeg kjenner har adressen til bloggen min, vet ikke helt hva det er men jeg vil helst ha dette for meg selv. Og selvsagt dele med dere andre hagegale, ikke alle mine som skjønner dette hagebestyret mitt. De fleste rundt meg synes nok jeg er litt kokko. Ja ja jeg er bare så happy for å være med her og gleder meg til det virkelig tar av. Fikk lånt meg en data i nyttårshelgen og måtte inn på Gal. Da eldste mann kom inn i stua og såg meg med på dataen på fanget kom det så tørt. E du på Hagegal nå igjen? De andre måtte jo sjekke og ganske riktig der var jeg.......