10.10.2008Ting har en tendens til å ta overhånd.....

Skjønner ikke alltid hva jeg driver med selv jeg. I dag hadde jeg bestemt meg for å vaske ned gamle badet vårt. Ja greit nok, så beg jeg med dusjkabinettet. Jeg fant ut at taket var litt skittent og bestemte meg for å beg der istedset. Ja det ene førte til det andre og nå sitter jeg og venter på gubben. Han kommer med maling til meg. Arg att jeg aldri lærer. Blir sikkert ikke ferdig før i kveld, for tar jeg taket må jeg ta listene, og vinduet,og døren? Ja det baller nok bare på seg. Da har jeg jobb den stunden, kan jo la det være. Men da kommer jeg bare til å ergre meg over at det ikke er gjort. Like greit å hoppe i det. Gubben blir litt frustrert men er nok glad han må på jobb igjen..... Fritidsproblemer kan man vel kalle det.

07.10.2008

Intervju....

Gikk greit på intervju i dag så da er det bare å vente. Skal på ett helt uventa intervju i morgen. På en jobb jeg har tenkt på i mange år, så kanskje det løsner seg nå. Som selger av utstyr til storhusholdning, helt noe annet enn det jeg har gjort før. Ikke en stilling som er lyst ut, men hos ett firma som vurderer å ansette en til... De mente det var greit å ansette en de kunne lære opp selv, blir biligere enn å ansette en superselger med masse erfaring. Har jo brukt slikt utstyr i jobb tidligere så jeg er ikke helt grønn. Huff jeg kommer ikke til å sove mye i natt nei. Heldigvis kjenner jeg sjefen veldig godt. Jeg ringte ham for å høre om en stilling som var lyst ut i ett annet firma. Ikke greit å skru opp forhåpningene alt for mye, men klarer ikke å la være å tenke på det. Vi har snakket om det før også, men så ble jeg gravid og gravid igjen og igjen. Men nå får det være nok, jeg håper de finner en løsning og går for meg, hadde vært helt konge. Huff det er mye spenning i livet for tiden. Men jammen er det litt artig også. Får legge meg så jeg er på mitt beste i morgen.

06.10.2008

Drivhuset ble bra!!!

Jammen ble jeg ikke ferdig å rydde drivhuset også i dag. Var ikke så ille som det såg ut. Nå er herligheten ferdig isolert, og klar for vinteren, vel nesten da. Skal ha eletriker en dag , men vi har flere prosjekt så vi samler opp før vi ringer. Får ta i bruk skjøteledning til vi er klar. Ellers er det intervju i morgen, tenker ikke på det før i morgen. Har forberedt meg, men orker ikke tenke så mye før dagen er der. Håper det blir slutt på å gå hjemme snart. Nei får finne frem papirene til i morgen, det blir den store møtedagen i morgen ikke mindre enn tre på en dag.........

05.10.2008

Usj kaldt

Nei nå er det kaldt gitt, var på badet i dag og hørte ett hvin fra soverommet. Snøøøø!! nei nå tuller dere sa jeg, måtte jo sjekke. Det var hvitt men heldigvis? bare hagl. Men når jeg nå sitter i stuen ser jeg det er hvitt på fjellet. Jeg er glad i vinteren men blir like lei meg når den kommer. Synes sommeren er alt for kort. Satser på at det er forbigående og at vi får en laang og fin høst. Været i går kveld var guffent men ikke noe mot det som var på østlandet. I dag ser det ut til å bli en nydelig dag, kaldt men sola varmer nok godt etterhvert.Jeg må i drivhuset og rydde der ser det ikke ut. Vet ikke om jeg våger å vise før og etter bilder..... Men først må lillemann ta formiddagshvilen sin.