13.02.2009

Litt surr fra meg.

Ute er det 6- og skyfri himmel, skulle pella meg ut av sofaen, vekk fra bloggen og vekk fra gal. Men neida her sitter jeg, skal handle til koldtbord i dag. Huff jeg som ikke liker å handle. Min bestemor blir 70 år og skal ha mat til 26 pers. Helt greit om alt gikk i hus av seg selv. Ellers venter jeg på spirer fra det ene potten etter den andre, skulle kanskje kjøpt en flaske tålmod jeg også. Det blir en travel helg og jeg kommer ikke i gang med noe. Sånn er det bare men jeg kommer alltid i havn.
Ellers har jeg jo tenkt litt på sommeren da, hadde gravemaskin i hagen i høst, så der har jeg en del å ta tak i. Masse stauder som skal i jorda, og om alt spirer og overlever har jeg en fin sommer i vente. Ellers har jeg satt inn annonse på Finn, ønsker å kjøpe pallekarmer og melkespann. Karmene er til grønnsaker og urter og melkespannene er til trappa med sommerblomster i. Ellers tenkte jeg å få tak i noen gamle stoler til å ha blomster i. Men har ikke lyst å betale 300 kr for en stol som skal stå ute og bli ødlagt.
Nei nå surrer jeg, får komme meg i dusjen og bort på Ica, det er like greit å hoppe i det. Det blir nok ikke mye tid til frø på noen dager. Tror jeg......

Ja så har jeg tatt kontakt med NGIR ang binge til hjemme kompost,jeg er ikke komt ut av sofaen enda, gode gud jeg er håpløs thi hi..... prioritering, prioritering.....

11.02.2009

Blodbegerfrø, snø og heklet lue.....


Jeg var så inderlig heldig å få blodbeger frø fra mira på Hagegal. Har lest og lest hvordan jeg skal få dette til. Jeg prøvde i fjor det gikk ikke, nytt år nye muligheter. Jeg ser det er mange som sliter, selv om det noen steder står at de skal være enkle.

Været er kaldt og vi har snø faktisk, blir litt frustrert over saltingen rundt om. Ja jeg kan gå for salting på hovedveiene, men salting på alle gangveier ol er noe herk. Ble skikkelig skuffa i dag, jeg og eldste mann skulle ake hjem fra skolen. Jeg gikk gjennom skogen til skolen, så skulle vi ta gangveien hjem. Der var det ikke flisa med snø. Vi måker og salter til den store gullmedaljen, nå når det er så kaldt hadde det ikke gjort noe om snøen fikk ligge.

Ellers fikk jeg meg et fint hefte i posten fra Racemosa. Hekleoppskrifter til en god del luer. Ikke tiden akkurat nå tenkte jeg, men en er da ferdig. Jeg brukte litt restegarn jeg har liggende, er fornøyd selv men hun som skulle få den ville jo selvsagt ha en rosa. Ja ja jeg får se på det som en testlue....... Ikke spesielt profesjonelt arbeid, men siden det er min første hekla lue er jeg ganske fornøyd.