19.02.2009

Så har jeg fått fast jobb!!!!

I dag kom beskjeden, jeg har fått jobben. Så deilig å slippe å gå rundt i uvisse,gleder meg til å ta fatt på de nye oppgavene.

Ellers venter jeg på blodbegerspirer, de har ikke vist seg enda. I går la jeg paprikafrø i jorden, av den søte sorten. Sikkert ikke lenge før de viser seg. Har endel sommerblomst frø også, er redd for å så de for tidlig, jeg skal ha plass til alt inne før de går i drivhuset. Dumt å vente for lenge også, de skal jo blomstre i sommer. Agurken gjenstår også, men det er kanskje litt tidlig?
Var en tur i Knarvik for å finne ski til oss, ser ut som det ryker noen tusenlapper der. Men ski må vi ha, skal på to hytteturer i vinter. Mangler både bortover og nedoverski, og det er så ufattelig mye å velge i. Ble litt surrete dette her, er nok litt sånn i toppen i dag.

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med jobben:-)
  Jeg har priklet blodbegerminiatyrer i dag.....de har ikke vokst en eneste millimeter siste uka. Det ble 40 stk, men noen var så små at jeg tror svinnprosenten vil bli betydelig.....

  Lykke til med spiringa, de dukker nok snart opp skal du se.

  SvarSlett
 2. Gratulere så mye!

  SvarSlett
 3. Anonym22:00

  Grattis! :-D

  SvarSlett
 4. Gratulerer med jobb!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med fast jobb!! Jeg har vært ansatt i en prosjektstilling de siste tre årene, og for noen uker siden ble den gjort til en fast stilling. Det var deilig, så jeg skjønner veldig godt hvordan du føler det:-))

  Jeg har fått 11 blodbegerspirer. Håper de overlever priklingen.

  SvarSlett
 6. Takk alle sammen, var litt tullen i toppen i går.
  Ellea, gratulerer med fast stilling.Får håpe blodbegerne dine overlever ja. Mine har ikke vist seg enda.

  SvarSlett