20.02.2009


Det lønner seg å få ny jobb på flere måter. Fikk to flotte blomster på jobben og to lekre da jeg kom hjem. Roger hadde vært å handla blomst også, det er ikke så ofte. Men det er nok min feil, jeg har ikke alltid vært så begeistra når han kommer hjem med buketter til mange hundre kroner.... Jeg tenker på hvor mange planter jeg kunne fått til den prisen. Fy ja sånn er det, får aldri buketter fra noen lengre. Min lillesøster kom med en lekker sak, hun befalte damen på Oasen Hageland å komme med noe som varte en stund. Hun kjenner meg godt! det er sikkert.
Ellers er det frihelg uten noen som helst planer, skal ha meg en lang kosestund i drivhuset ihvertfall. Bilen ser ikke ut så den må taes før vinterferien, ellers er det litt småplukk. Ingen barnebesøk, eller noe som kan uroe mine planer til å få gjort noe i heimen.
I morgen blir det kvalitetstid med mann og barn og kanskje litt frø!!!!!
God helg til dere!!!

4 kommentarer:

 1. God helg til deg også!

  Kos deg med kvalitetstid og frø:-)

  SvarSlett
 2. Anonym01:11

  God helg til deg også!

  Kos deg i drivhuset:-)

  SvarSlett
 3. Anonym16:58

  Grattis med faste jobben, vennen! Det der er jobb for deg, vet du! Kos deg med frø, drivhus, mann, barn og litt vår i luften!
  Stor klem fra
  Anne
  PS! Bildet øverst var nydelig og skal vi ut på fredag?

  SvarSlett
 4. I morgen blir det drivhusing ja, dagen i dag gikk bort i perling og maling. Litt rydding også ja, er ikke flink å la det være.
  Anne: Ja tror jeg trenger en tur ut etter gammelt.

  SvarSlett