13.04.2009

Deilig dag!

Nydelig vær i dag! Vi var ute temmelig tidlig, ungene var på trampolinen og vi ja vi syndet vel litt???..... Vi var ute og snekra litt på gjerdet ned mot veien, det begynner å ligne noe nå. Sikkert ikke alle som er glade for bråk i påsken, men vi har holdt oss i nakken de aller helligste dagene. Ikke lett å være ute uten å ta fatt på noe, ikke alt er like støyende da. Ellers er drivhuset temmelig fullt, jeg må få tak i flere hyller for nå er det nesten ikke råd å snu seg der inne. Har ikke blogget så mye for tiden, all tid som er til overs går i hagen. Det er så herlig å være ute, kan ikke "sløse" med gode hagedager. Har hatt besøk fra Voss i påsken, skikkelig koselig!!!! Fredagskvelden koste vi oss på terassen, med fyr i peisen, pledd og god drikke! At jeg ikke har tenkt på det tidliggere, har brukt peisen kun til grilling. Nå ønsker jeg meg tak på terassen av ett eller annet slag, slik at man kan sitte ute selv om været kanskje ikke er helt på topp. Vi får se hvilken løsning vi går for, men ett eller annet må vi finne på.
Nå er det på tide å legge seg for nå er det slutt på de gode fridagene. Litt godt å komme seg i jobb igjen. Været ser ut til å bli fint fremover, så da blir det sene kvelder ute hele uken??? om Yr klarer å holde det de lover da!
Ha en fin kveld!

5 kommentarer:

 1. At det blir fullt i drivhuset på denne tida kan jeg skrive under på.
  Trodde jeg skulle ha god plass i år siden jeg har sådd mindre enn tidligere år, men den gang ei. Drivhuset er smekk fullt.
  Godt at en snart kan begynne å sette ut planter på dagtid så en får snudd seg der inne:-)

  Ha en fin uke:-)

  SvarSlett
 2. Hehe....jeg trodde at siden jeg har fått så stort drivhus skulle det ikke bli så fullt i år, men selvfølgelig har jeg gått berserk og sådd alt for mye og kjøpt alt for mange stiklinger, så nå er jeg like langt......

  Vi har en paviljong som vi bruker på terassen. Veldig kjekt! Du får kjøpt dem i alle mulige farger, fasonger og prisklasser for tiden. Vi har også kjøpt en gass terassevarmer i bordstørrelse som vi bruker veldig mye. Varmen sirkulerer under taket i paviljongen og gjør at luften er både varm og tørr. Her har vi sittet til langt på natt selv om det sprutregner på utsiden.

  SvarSlett
 3. Hei du! Jeg er på en BloggHopping-runde etter idè av Charlotte i TurboLotte.

  Her er reglene:
  Gå inn på en blogg fra din egen bloggliste. Fra den går du så over til en fra dennes bloggliste, og så over til en fra dennes bloggliste osv. Skjønner?

  Tusen takk for titten inne hos deg!
  Ser ut som om du har hatt en alle tiders påske.;)

  SvarSlett
 4. Hei hei.
  Ja arbeidsdagene har tatt meg med stor her. Det var alt for godt med fri.

  SvarSlett
 5. Smørrebrød og kierlighed.... det er mitt ynglingsdikt!

  SvarSlett