27.05.2011

Nydelig vær

I dag er det bursdagsfeiring for Adrian. 10 år 30. mai men vi feirer i dag!
Nå har det regnet trollkjerringer leeeenge, men i dag skinner sola! Han var litt lei seg her om dagen. Han var inne på Yr og været såg alt annet enn bra ut. Jeg har aldri hatt regn på bursdagen min sa han. Nei det stemmer og jammen ble det ikke bra i dag også. Tror vi må feire dagen hans hele sommeren!!!!!!
Ellers er det bygging på gang rundt oss, de graver og skyter. Husene popper opp som paddehatter. Vi har bodd midt i skogen for oss selv og om vi ville kunne vi spasere rundt i bare trusa og ingen ville se oss. ( Ikke det at det er noe must altså)
Litt leit, men vi bor sentralt og har hatt det fredelig i 15 år nå så vi har hatt det godt.

Vi får nå byggefelt rundt oss på alle kanter og ingen her i huset er spes begeistret. I går da jeg kom fra jobb, var vannet vårt vekke, de hadde gravd i stykker vannledningen vår. De fikset det,trodde de... men vannet vårt ble vekke det. Kl 20 i går kveld kom de, da hadde vi vært på inspeksjon selv og såg at vannet fosset. Aner ikke når de ble ferdig men kl 1 natt holdt de på fremdeles. Herregud jeg var sint, man blir helt hjelpeløs uten vann. Jeg skulle bake og vaske hus. Man kan jo ikke gå på do eller noe uten vann. Men nå er det i orden da.
De sto ikke høgt i kurs disse utbyggerne i går. Nå er de ikke så veldig poppulære her i huset fra før.....Grrr den som hadde noen mill på konto, slik det er nå selger bøndene land som hakkamøkk. Og utbyggerne tar seg frem over alt. Vi har hatt en veldig fredelig plett her, huset og tomten er ikke bygget med tanke på naboer. Så nå må vi gjøre noen grep før de begynner helt innpå tomta vår.
Har kjøpt hekk, og noen levegger må opp.....
Jeg har ikke lyst å flytte, jeg flyttet rett fra mor og far inn her. For meg er dette drømmeplassen på jord ungene er enig, men mannen er litt mer uviss. Han hadde nok aldri flyttet hit om det ikke var for meg!!!

Nei jeg skulle jo egentlig rydde litt, ble langt innlegg dette!!!!
Ikke alle skjønner at dette er noe broblem,(så kjekt at dere endelig får naboer) og frustrasjonen min er stor for tiden. Om ingen leser dette så har ihvertfall jeg fått lettet mitt hjerte!

Nå skal jeg kose meg med forberedelser til bursdag.

1 kommentar:

 1. Ai, ai... skjønner at du ikke er i humør for tiden! Blir litt i meste laget med naboer for dere der oppe. Hadde det bare vært et hus eller to, men neida... rekkehus på rekkehus og boliger i bøtter og spann! Kom til Åsane! Det hadde jeg likt! ;-)

  Selvsagt er det sol når Adrian skal feire dagen sin! Han er jo et solskinnsbarn, må vite! Lykke til med stor feiring!

  Ta deg en kaffe og ro ned litt før hordene av gjester dukker opp.
  Snakkes!
  Klem!!!!

  SvarSlett