04.01.2009

Herlige Hagegale!!!!!


Ja! jeg blir så glad hver gang jeg er innom Hagegal. Må innom for å titte litt hver dag. Er jo litt spent på denne frøboksen da. Skal ikke nevne det flere ganger, men det er bedre enn julaften for meg.
Nå er det litt mer hagerelaterte saker på gang. Det kribler i kroppen og jeg gleder meg til å så. Er¨kanskje litt tidlig enda men det er greit å ha planene klare. Blir så glad hver gang noen har vært inne og lagt inn komentarer her. Jeg skriver litt for min egen del, blir nesten som en liten dagbok dette.
Har ikke vært så flittig til å ta bilder, men i år skal jeg skjerpe meg. Ser jo i andre sine blogger at det er kjekt å se tilbake på. Blir litt tørt med bare tekst.
Ingen jeg kjenner har adressen til bloggen min, vet ikke helt hva det er men jeg vil helst ha dette for meg selv. Og selvsagt dele med dere andre hagegale, ikke alle mine som skjønner dette hagebestyret mitt. De fleste rundt meg synes nok jeg er litt kokko. Ja ja jeg er bare så happy for å være med her og gleder meg til det virkelig tar av. Fikk lånt meg en data i nyttårshelgen og måtte inn på Gal. Da eldste mann kom inn i stua og såg meg med på dataen på fanget kom det så tørt. E du på Hagegal nå igjen? De andre måtte jo sjekke og ganske riktig der var jeg.......

7 kommentarer:

 1. He he, ikkje vanskelig å kjenne seg igjen i beskrivelsen din. Inn på hagegal MÅ ein kvar dag...minst.....
  Og ikkje alle forstår seg på hagegalskapen min heller, har fått ein del rare kommentarar på det, men er det ikkje slik at dei gale har det godt ? Hi Hi..... ;)

  SvarSlett
 2. Jo sånn er det vi gale har det virkelig godt!!!!

  SvarSlett
 3. Det gjør da ikke så mye om andre synes vi er crazy. Det sies at summen av lastene er konstant og da kan vel ikke frøutskeielser og annen hagegalskap være så ille ;)

  SvarSlett
 4. Elsa23:43

  Kjenner meg igjen her ja. Jeg må også inn på hagEgal hver dag. Det er fast rutine til frokostkaffen det. Hagegal og bloggene - ikke en dag uten...

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. (Skrivefeil i forrige kommentar)

  Hehe, kjenner meg en smule igjen, ja :)

  Jeg har også holdt bloggadressen min litt "tett inntil brystet", har tenkt at den er kanskje hakket for sær for "de andre", men nå begynner den å lekke ut...
  Noen får litt hakeslepp, jeg synes bare det er gøy :D

  SvarSlett
 7. Noen leser aviser sammen med morgenkaffen, noen ser på tv, jeg har oppdaget at bloggene, 'gal og kaffi går veldig bra i hop på denne tiden av året. :)
  Morgenkaffen tar litt tid enkelte dager... ;)

  SvarSlett