03.01.2009

Godt å komme i gang.


Godt å komme seg i jobb igjen, dagen gikk super fort. Lite folk på jobb enda, elevene kommer ikke før på tirsdag. Greit at det er litt rolig i starten, må på jobb i dag også om enn bare for noen timer.
Fikk med meg en del druebokser, tenkte jeg skulle ha meg en dag i drivhuset i morgen. Tror de drueboksene er geniale å så i.
Fikk nøkler til alle bygg på skolen i går, så da måtte jeg ringe ungene slik at vi fikk oss en tur i bassenget før elevene er tilbake. Helt herlig var det, skjønt våre to gutter hakket tenner og frøs ganske kjapt. Mens jeg og tullemor koste oss lenge uti. Da jeg var i min pure ungdom var svømming en av mine favoritter. Men ettersom kroppen har seget litt ut her og der er jeg desverre for sjenert til å gå å bade. I hvertfall om jeg risikerer å møte kjentsfolk....

Ellers går jeg og lurer på hva jeg skal så nå, har litt frø. Poenget er at jeg kommer til sommeren og angrer på at jeg ikke har sådd mer. Må se meg litt rundt og finne ut av det. Tenkte jeg skulle ha litt mer spiselige ting i år. Chilli foreksempel, hadde litt løk i fjor, de var små men kjempe gode. Ellers blir det sukkerert, tomater og agurker. Mye mer også men jeg får se litt etterhvert.
Gleder meg til frøboksen kommer, får vente på den før jeg bestiller mer frø.

3 kommentarer:

 1. Anonym15:05

  Druebokser er kjekke å så i, fine små drivhus.
  Chili kan du så tidlig den har lang utviklingstid. Jeg sår frø av ferske chili fra butikken.

  Lykke til med jobb og såing....

  Randine

  SvarSlett
 2. Ja jeg sådde paprika frø fra en paprika i fjor, så jeg skal prøve med chilli i år. Takk for tipset!!!! Kanskje lurt å starte tidlig med begge delene. Paprikaen i fjor ble imponerende.

  SvarSlett
 3. Titter innom for å ønske Godt Nytt år - Myhra!

  Spennende start på året for deg! - og fri tilgang til svømehallen må være et under!!!
  Det hadde vært noe for min sacco-shape!!!

  Ja frøboksen er gøy, hadde den i fjor og fant mange rariteter!!!

  SvarSlett