01.01.2009

Nytt år nye muligheter.


Godt Nytt År!!!1
Ja så er det ett nytt år! Har hatt en deilig feiring med fam og venner på Voss. Ingen store sprell da vi hadde barna med oss. Vi koste oss med god mat (kalkun) skigåing og en rolig feiring.
Nå er juletreet ute, jeg begynner i jobb i morgen. Gleder og gruer meg, endelig er dagen her og økonomien blir forhåpentligvis litt bedre. Godt å ha noe å gå til, alle ungene er borte på dagene, så det er litt bortkasta å være hjemme. Det som blir litt rart er å planlegge sykedager med unger, fridager og ting som skjer. Jeg er ikke alltid hjemme lengre. Men mest av alt gleder jeg meg, det er ikke bare bare å gå arbeidsledig. Jeg føler meg priviligert som kan komme i gang med noe jeg sikkert kommer til å ha i årevis. Kort vei på jobb, kun dagvakter og fri i helgene. Vel om alt går etter planen da!!! I kveld må jeg komme meg i seng tidlig og gubben må allerede ta noen dager hjemme, da barnehage og skole er stengt. Jeg kan ikke godt begynne med fri første uka.
Håper å få noen dager i drivhuset nå, ser noen av dere alt har begynt å så. Venter i spenning på frøboksen fra Hagegal, håper det er noe nytt og spennende i den. Jeg er sist på lista så jeg må nok vente enda litt. Ellers har jeg litt frø fra innkjøp i høst pluss en bestilling som sikkert kommer snart. Med 60 prosent stiling blir det sikkert ei råd med såinga. Beg i 100 prosent i mars/april da blir det sikkert litt mer travelt. Men jeg er flink å snike meg ut på kveldene og så har jeg jo lys i drivhuset. Nei nå er det leggetid, håper jeg får sove. Tankene påp morgendagen kommer nok snikende i natt....

2 kommentarer:

  1. Elsa23:22

    Godt nytt år til deg også.
    Lykke til med ny jobb!

    SvarSlett
  2. Lykke til i ny jobb. Det går som regel mye bedre enn man tror. Litt mer planlegging i forhold til barna blir det jo, men det går alltid i hop på et eller annet vis.

    SvarSlett