09.12.2008

Dårlig samvittighet.

Jammen lenge siden jeg skrev noe her. Har gått på kurs for å ta datakortet. Har pusset opp huset og virkelig hatt mye å gjøre. Baking,vasking, handlig av gaver og i det hele tatt. Drivhuset er virkelig forsømt, har ikke hatt nesa innom på flere uker. Nå er det gått så langt at jeg gruer meg for synet som vil møte meg der inne. Når jeg er hjemme er det lekser, maling, montering av møbler og når jeg endelig skal slappe av litt er det både mørkt og sent og ikke fristende å gå ut i drivhuset. Har litt varme på der inne så jeg håper ikke noe er ødelagt. I morgen skal jeg ta turen inn dit med engang jeg er hjemme. Så får middag og lekser vente til litt senere. I tillegg har jeg rota bort fotoapparatet mitt. Håper jeg ikke har lagt det igjen noen steder. Kan ikke huske når jeg brukte det sist heller.
Ellers blir det vel jul i år også, enda jeg har vasket og bakt mye mindre enn tidligere år.
Nå går jeg og venter på frøboks nr 1. Er sist på lista så jeg må nok smøre meg med tålmodighet. Gleder meg til å se hva som er i den, har aldri vært med på det før.

4 kommentarer:

 1. Nei, vet du hva! Du har pusset opp og tatt etterutdanning. Hvordan skulle du ha rukket å vaske og handle og bake som andre år da? Drivhuset skal slett ikke være noen kilde til dårlig samvittighet, det skal være en glede og en avslapping når man trenger det. Det skal ikke på noen måte være en kilde til dårlig samvittighet. Jeg tuslet innom et lusebefengt og uttørket drvhus nylig, men klarte å la være å tenke at dette er min skyld. I stedet gledet jeg meg over å vanne, fjerne lus og skape orden i kaoset igjen. Kos deg i drivhuset og med jula, du, i stedet for å bekymre deg for at du burde gjøre det bedre!

  SvarSlett
 2. Dårlig samvittighet har vi ikke bruk for. Ned med skuldrene, og kos deg foran peisen....

  SvarSlett
 3. Helt enig med Anne Marie, drivhus skal være en kilde til glede!

  SvarSlett
 4. Jada, jeg sier som de andre, glem alt du skulle ha gjort og kos deg med det du gjør.
  Kanskje du finner fotoapparatet i drivhuset?

  SvarSlett