11.02.2009

Blodbegerfrø, snø og heklet lue.....


Jeg var så inderlig heldig å få blodbeger frø fra mira på Hagegal. Har lest og lest hvordan jeg skal få dette til. Jeg prøvde i fjor det gikk ikke, nytt år nye muligheter. Jeg ser det er mange som sliter, selv om det noen steder står at de skal være enkle.

Været er kaldt og vi har snø faktisk, blir litt frustrert over saltingen rundt om. Ja jeg kan gå for salting på hovedveiene, men salting på alle gangveier ol er noe herk. Ble skikkelig skuffa i dag, jeg og eldste mann skulle ake hjem fra skolen. Jeg gikk gjennom skogen til skolen, så skulle vi ta gangveien hjem. Der var det ikke flisa med snø. Vi måker og salter til den store gullmedaljen, nå når det er så kaldt hadde det ikke gjort noe om snøen fikk ligge.

Ellers fikk jeg meg et fint hefte i posten fra Racemosa. Hekleoppskrifter til en god del luer. Ikke tiden akkurat nå tenkte jeg, men en er da ferdig. Jeg brukte litt restegarn jeg har liggende, er fornøyd selv men hun som skulle få den ville jo selvsagt ha en rosa. Ja ja jeg får se på det som en testlue....... Ikke spesielt profesjonelt arbeid, men siden det er min første hekla lue er jeg ganske fornøyd.

5 kommentarer:

 1. Lua er kjempefin, syns det ser ut som et riktig profesjonelt arbeid.

  SvarSlett
 2. Jo takk! bare synd hun som skulle få den ikke likte fargen. Gikk egentlig ganske kjapt så det blir nok en til. Men akkurat nå går det i frø.

  SvarSlett
 3. Den lua var jo kjempeflott. Er til tider en veldig ivrig hekler selv, en periode gikk det i pulsvanter som jeg solgte. Denne vinteren har jeg kasta meg over strikkinga. Kjekt med en hobby som kan tilbringest foran TV apparatet med PC'en og hagegal ved siden av :-)

  Lykke til med blodbegerfrøa. Det er ingen heksekunst. Etter å ha mislykkest første gangen, hadde de da på badet, fant jeg ut at det beste var å sette de på kjøkkenbenken under lysrør. Lyset sto på hele døgnet for varmen sin del.

  SvarSlett
 4. Anonym22:28

  Blodbeger er ikke så vanskelig. Så dem med bare litt jord oppå, hold fuktig - og ha tålmodighet. ;) Så ordner det seg som regel.

  Miamaria

  SvarSlett
 5. Ja det er deilig med en hobby!
  Skal sette frøene på kjøkkenbenken, det er litt fullt men det er alltid plass til noen frø til. Så er det bare å vente. Skal nok sette inn bilder om det spirer her.....

  SvarSlett