21.01.2009

Fridag

I dag er det fridag igjen, kan ikke si jeg blir utslitt av å jobbe 60%. Har aldri passet for meg å jobbe "så lite". Kommer ut av rytmen med en gang liksom. I dag er det litt deilig, Ida hoster og er skikkelig snørrete. Hun er invitert i bursdag på Balubaland så det er best hun får gå. Det er neimen ikke mange som feirer bursdag hjemme lengre, nå har det vært en periode med mange bursdager. Ganske enkelt egentlig, invitere til besøk, hvor vi må organisere kjøring selv. Helt greit i dag da er det åpent i senteret så jeg skal nok få de to timene til å gå. Forrige søndag var litt verre, kun Plantasjen som var åpen.
Ellers tenkte jeg å snike meg i drivuset i dag, kanskje når Sturle har hvilen sin. Har litt paprikafrø jeg skal få i jorden. Spirer veldig fint i tomatpottene,ser ut til å bli en del planter. Kanskje de vil ha noen i barnehagen når de er blitt litt større. Blir ikke spist så mye tomat her, det er agurk og sukkerert det går mest av.
Ellers skal jeg jobbe i helgen, denne uken har jeg faktisk full arbeidsuke. Skal egentlig ikke jobbe helg, men det er alltid noen som er syk. Greit å være litt fleksibel, kan i grunnen være greit med en fridag midt i uka også. Venter spent på frøboksen og så har jeg best enda mer frø fra Impecta. Stygt redd for at det kommer til å bli ganske kaotisk når det spirer her hos meg. Men det er slik at jeg alltid angrer på det jeg ikke sådde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar