05.11.2008

Det er enten flo eller fjære.

Som noen sikkert vet er jeg hjemme for tiden. Ganske deilig i sommer, men nå er det vinter og jeg er klar for jobb. Har sendt ut en del søknader og fått lite svar. Men så beg telefonen å ringe fra alle mulige plasser. Ja jeg vet hvor jeg har søkt, men når man ikke hører noe på 2 mnd så har jeg jo ikke tenkt mer på det.Så i går ble jeg ringt opp fra to plasser, en uten å ha søkt en gang. I dag ringte de fra hjemmesykepleien og der søkte jeg for to mnd siden.....??? Trodde de hadde bruk for folk jeg. Nå er det sånn at jeg er blitt skikkelig kresen, har vært på en del intervju og enten er det for små stillinger eller så er det for lang reise.Nå jobber hodet på spreng, får ikke gjort en skitt. Var på intervju i dag og fikk ett fristende tilbud, men med to til tre timers kjøring hver dag så blir det nok ikke det.Jeg må i tenkeboksen, selvtilliten er ikke på topp etter å ha vært hjemme så lenge. Har fått tilbud om en kjøkkensjef stilling ett sted jeg har jobbet før, men er fryktelig usikker. Selv om jeg vet det er en ypperlig mulighet for meg. Jeg må prøve å snu tankegangen min. Det ble mye surr her, men det er nok sånn det er i hodet mitt akkutat nå. Hagen er desverre ikke i tankene, må nok ta meg i skinnet og finne roen i drivhuset. Tror det er den beste medisinen. Jeg blir skremt over hvor negative tanker man får om en selv. I morgen blir det kos i drivhuset og i hagen om været holder

2 kommentarer:

  1. Anonym07:35

    Jeg synes du skal hoppe i det. Du kommer nok til å svette og være nervøs en periode, men det er en kort overgang mot å angre på sjansen du ikke tok. Det går bra. Lykke til!

    SvarSlett
  2. Dersom jobben som har lengst reisetid er drømmejobben, ville jeg gått for den. Følg hjertet og pepre med bittelitt fornuft. Men bare bittelitt. :)
    Ny jobb gir jordskjelv i selvsikkerheten for oss alle, og de fleste av oss overlever. Lykke til!

    SvarSlett