05.10.2008

Usj kaldt

Nei nå er det kaldt gitt, var på badet i dag og hørte ett hvin fra soverommet. Snøøøø!! nei nå tuller dere sa jeg, måtte jo sjekke. Det var hvitt men heldigvis? bare hagl. Men når jeg nå sitter i stuen ser jeg det er hvitt på fjellet. Jeg er glad i vinteren men blir like lei meg når den kommer. Synes sommeren er alt for kort. Satser på at det er forbigående og at vi får en laang og fin høst. Været i går kveld var guffent men ikke noe mot det som var på østlandet. I dag ser det ut til å bli en nydelig dag, kaldt men sola varmer nok godt etterhvert.Jeg må i drivhuset og rydde der ser det ikke ut. Vet ikke om jeg våger å vise før og etter bilder..... Men først må lillemann ta formiddagshvilen sin.

3 kommentarer:

 1. Nå har du satt ned på papiret akkurat samme tanker som jeg har for tiden :-) Her var det sterk vind i natt, og sannelig lå også snøen da vi stod opp i dag. Jeg liker vinteren jeg også, men jo senere den kommer, jo bedre er det. Den blir som regel lang nok likevel synes jeg. Her styrtet begge jentene ut for å nyte snøen før den forsvinner igjen. Og det gjør den nok med det første, for nå blir det sol og plussgrader heldigvis. Måtte det bare vare til langt uti både oktober og november....

  SvarSlett
 2. Elsa21:23

  Her har snøen krøpet langt nedover fjella, og surt og hustrig er det ute.
  Håper som du på en lang og fin høst utover i oktober og november.

  SvarSlett
 3. Var på Finn og der fant vi to par slalomski og sko akkurat passe til meg og gubben. Har ikke ringt på dem enda. Så ja jeg elsker å stå på ski og vinter, men de siste årene er det lagt på hylla pga de små. I år skal jeg ta litt mer vare på meg selv og mine ønsker og en hel dag på fjellet er virkelig høyt på lista mi. Det er litt sånn at vinter er greit på fjellet men ikke her...... Samtidig tar jeg i mot vinteren bare den hadde vært her mer enn en dag for så å regne bort.

  SvarSlett