01.10.2008

Jobbsøk......

Ja så er jeg endelig kalt inn på intervju på tirsdag. Har gått hjemme en stund nå og gleder og gruer meg til å komme igang.
Må si jeg hadde aldri trodd det skulle ta så lang tid. Jeg vet det bare er intervju men må jo være positiv.
Men det som furundrer meg mest er hvor dårlig tilbakemeld man får som søker. Noen ganger får man meld om mottatt søknad, noen få ganger får man melding om at stillingen er besatt. Jeg mitt dumme naut trodde det var helt vanlig prosedyre.Har snakket med flere som søker jobber og alle reagerer på hvor sent man får beskjed om stillingene er besatt, om man i det hele får beskjed. Jeg bruker både tid og energi på å sende inn søknader. De kunne masse prod et skriv og sendt ut. Da vet man ihvertfall hva man har å gå etter. Livet er litt på vent for tiden. Blir så frustrert!!!
Jeg er ikke helt typen som liker å ringe å mase heller. Jeg har ikke problemer å snakke for meg, men gruer meg alltid for å ta sånn type telefoner. Alle sier du må ringe, men jeg er vel av den oppfatning at enten så er man en kandidat de vil kalle inn eller ikke. Skjønner ikke at det skal hjelpe å ringe å mase. På en av stillingene jeg har søkt har jeg prestert å ringe 4 ganger, de har enda ikke klart å kalle noen inn til intervju. Fristen for å sende inn søkn gikk ut for 5 uker siden. Hmm ja jeg er litt stressa for tiden, men det løser seg nok. Tenker desverre ikke på så mye annet.

4 kommentarer:

 1. Skjønner godt at det er ein stressande situasjon, lykke til på tirsdag!

  SvarSlett
 2. Ja blir litt små amper. Men så er det så deilig å få luftet tankene sine her. Ha en strålende dag. Klem Jorun

  SvarSlett
 3. Ja jeg er SÅ enig! Enten hører man ingenting, eller så får man sånn automatisk mail om at de ikke har noen ledig stilling til mine kvalifikasjoner akkurat nå... DET er også irriterende. Det vil si at de ikke har giddet å se på den engang.
  Nei jeg skjønner deg godt. Men plutselig løsner det.
  Men et lite tips er å søke jobb igjennom bemanningsbyrå, de fleste firmaer bruker kun dem nå har jeg skjønt. Det kommer jo an på hva slags jobb du søker da. Men det er verd forsøket.

  SvarSlett
 4. Skal på jobbintervju hos Adecco på tirsdag. Sendte mail med cv om kvelden og fikk tlf morgenen etter. Har liksom ikke vært så begeistret for disse bemanningsbyråene men det er sånn man får jobb nå. Er spent på tirs. De har flere kantineleder stillinger ledig det er det jeg ønsker meg.

  SvarSlett