17.09.2008

Løvemunn


Ikke min favoritt før, men jammen er de nydelige. Spes de hvite og
burgunder røde. Må jammen ha noen neste år også. Skulle bare ønske de
var frøekte.......


6 kommentarer:

 1. Dei er lette å overvintre, grav opp og plasser dei frostfritt. Så er det berre å plante dei ut igjen til neste år. Lettare enn å så spør du meg, og då er du garantert same fargane!

  SvarSlett
 2. Hei Elisa!!det skal jammen prøves. Tusen takk for tipset, da har jeg en del jeg vil prøve å overvintre. Har noen lekre burgunder også. Klem.

  SvarSlett
 3. Ja, løvemunn har overrasket mange dem. Hadde i fjor sommer, men ikke nå. Kanskje til neste år ?
  At dem kan tas inn til vinteren, det viste jeg ikke. Godt råd !

  SvarSlett
 4. Jeg har tatt frø av mine i flere år, og de blir like. Jeg hadde i alle fall prøvd hadde jeg vert deg. De spirer utrolig lett.

  SvarSlett
 5. Tror jeg må prøve begge deler jeg da. Har sådd mine selv også men de kom i en mix pakke så det var mange ulike farger. Noen likte jeg bedre enn andre selvsagt. Takk for gode tips:)

  SvarSlett
 6. Jeg hadde noen løvemunn i fjor i ei sinkabalje. I vår tok det lang tid før jeg tømte balja, fordi jeg ikke trengte den til noe. Da dukket sandelig løvemunnen fra i fjor opp, sammen med noen sommergjøglere som også hadde stått der. De hadde overlevd fint ute de:-) Så jeg gjør det samme igjen og krysser fingrene for at vinteren blir mild og fin og at de jeg har sådd i år også kommer igjen.

  SvarSlett